Monday, January 21, 2013

Çilek Değil Portakal

Sayın Başkan Ünal Aysal'ın geçen transfer döneminden beridir söylediği pastamızın üzerine çilek dediği transfer yine gerçekleşemedi, belki ilerleyen haftalarda gerçekleşir, umarız!

Geçen sene Galatasaray'ın elinde lezzetli bir pasta vardı, sürekli bu pastadan imal edip, rakiplerine yediriyordu. Daha hoş görünsün diye bir çilek gerekliydi ama gel gelelimki bu sene o pastanın imalatında sorun var. Çilek gelmedi, gelmeyebilir ama var olan katmanlı tadı güzel pastaya ne oldu diye sormak gerekir. Pastanın ilk katmanı ( Muslera ) hala sağlam, ikinci katmanın görüntüsü tam bir rezalet, bu kötü görüntü aşağı katmanın güzelliğini bozuyor, üçüncü katmanın görüntüsü bazen güzel bazen de bütün pastayı tek başına kötü göstermeye yeterli. Dördüncü katman senenin başında iyi görüntü verdi ama sonra o da bozulmaya başladı diğer katmanlarının kötü yapısına ayak uydurdu. Bu pastanın üzerine çilek almak saçma olurdu zaten deyip en iyisi biz üçüncü katmana biraz PORTAKAL alalım da görüntüyü biraz güzelleştirsin  hem de bize biraz krema (tribünlerdeki seyirci sayısı ve forma satışı artışı ) arttırsın fikriyle alındı.


İyi mi oldu bu portakal peki?
Üçüncü katman durarak oynuyordu pas alışveriş sayısı ve topa sahip olma yüzdesi giderek düşmekteydi , bu ikisini de sağlayacak bir portakal , görünen çok mantıklı bir alım. Ama eldeki pastaya nasıl uyum sağlar belli olmaz. Kim bilir belki kısa zamanda çürümeye yüz tutar ve anca portakal suyu olur.

Başka Nereye Meyve Şart?
İkinci katmanın acilen ortasına ve soluna alımlar yapmalı ki alınan portakalın tadı ortaya çıksın, artık hangi meyve olur bilinmez ama alt tabakayı sağlam tutacak güçlü alımlar gerek.

Geçen sene üretilen güzel, tatlı pasta bu sene tekrardan yaratılmaya çalışılıyor, oysaki herkes daha lezzetli bir pasta bekliyordu bu sene başında. Taraftarlar elde edilen güzel sonuçlarda, kötü pastadan güzel tat almış gibi yaptılar. Bunun son bulup taraftarların pastadan zevk alarak yemesi dileğiyle.

0 yorum:

Post a Comment

Followers